dilluns, 28 de maig del 2012

Missatge pels alumnes de Can Cantó i Pont de l'Arcada


 Hola fillets i filletes de Can Cantó i de Pont de l'Arcada, hem rebut els vostres dibuixos i les vostres veus. Veim que heu fet la vostra feina molt bé.Ara ja tenim quasi tot el material per fer el projecte.Així ens podem posar a muntar l'audiovisual.Estem molt agraïts i prest vos direm coses. Fins aviat!!!

dilluns, 21 de maig del 2012

Començam a gravar

Hola, bon dia!!!

Som la classe de 4t del CEIP Can Cantó.

Volíem dir-vos que heu fet molta feina i que ha estat tot molt ben redactat i organitzat. Ja hem començat a fer les gravacions i ens hem repartit els personatges.

Aquesta feina és molt divertida amb vosaltres, ens ho estam passant molt bé.

Adéu, fins aviat !!


divendres, 11 de maig del 2012

Ja tenim el guió enllestit!!!

Hola fillets i filletes de Pont de l'Arcada i Can Cantó!
com us vam dir, dia  11 tindríem enllestit el guió. Aquí el teniu ! Ara és el vostre torn: volem uns dibuixos molt guapos, que segur que vosaltres ho sabeu fer molt bé, i unes veus ben expressives, això ja sabem que ho feis molt bé.

Una cosa molt important us volem dir: us demanaríem que els dibuixos dels personatges aïllats els repasseu amb retolador negre, perquè així ens anirà molt bé per poder retallar el contorn amb el programa de dibuix GIMP.

 Si teniu algun dubte o consulta, sabeu que podeu contactar amb nosaltres a través del Blog del Grup C.

Fins aviat i bona feina!!!



dimecres, 2 de maig del 2012

Hem començat amb el guió

Hola fillets i filletes de Pont de l'Arcada i de Can Cantó.Ja hem començat a fer el guió d'en Pere Bambo. La setmana que ve trobam que ho tindrem enllestit i vos ho podrem enviar.Tenim moltes ganes de fer feina junts segur que ens sortirà molt bé.
Fins aviat!
Els alumnes  de 5e de Sa Graduada.

Ja som aquí!!!

Hola som els alumnes de l'escola Pont de l'Arcada. Hem estat una mica desconectats perquè vam anar de colònies i vam estar fent un projecte interdisciplinar del mercat. Ara ja estem més tranquils i ens podrem dedicar a les rondalles. Ara estem llegint i entenent molt bé la rondalla, i de cada part estem, fent uns dibuixos molt xulos. Aquests creiem que poden ser bons per fer-los servir.
A nosaltres ens encantaria fer els dibuixos, ja que això de gravar les veus no és lo nostre (sempre es sent massa fluix). Quan tinguem la feina feta us l'enviarem i ja ens direu què us sembla.
Fins aviat i moltes gràcies per aquest projecte tan bonic.
2n CI Pont de l'Arcada